- I. Call to order (1:00 pm)
- II. Approval of the minutes from February 10, 2017
- III. TEC Membership (3 minutes 1:00-1:05)
  - A. Need a roster of Subcommittees memberships
  - B. Election (identification) of Representatives
    - 1. AH Rep \_\_\_\_\_
    - 2. SNSS Rep \_\_\_\_\_
  - C. TEC representatives
    - 1. Request representatives report to their colleagues & encourage committee participation
    - 2. Request each representative serve on at least one subcommittee thank you!
- IV. TEC Committees & Reports (35 minutes 1:05 1:40)
  - A. Assessment/CAEP Accreditation (Joe Zawicki &/or Mary Todd) (5 min)
  - B. Faculty Development (Jill Gradwell / Shannon Budin) (5 min)
  - C. Field/Clinical Experiences (Rosemary Arioli) (15 min)
  - D. Recruitment Kathy Wood (5 min)
  - E. UUP Teacher Education Task Force Report (Steve Macho) (5 min)
- V. Unit Head Report (20 minutes –1:40 2:00) (Wendy Paterson)
  - A. EdTPA Workshop
- VI. Certification Office update (5 minutes -2:00-2:05) (Patty Recchio)
- VII. CEURE/Educational Pipeline Initiatives update (5 minutes 2:05 2:10) (John Siskar)
- VIII. TEUPAC Co-Director (5 minutes –2:10 2:15) (Pixita del Prado Hill)
- IX. Old Business (10 minutes -2:15 2:25)
  - A. Bylaws review: TEC membership (4-year review as per bylaws)
    - i. TEU Vote Results
- X. New Business (5 minutes -2:25 2:30)
  - A. MOU regarding Unit Head (flow of authority)
- XI. Adjournment (2:30)

2016-2017 TEC Meeting Dates; 1:00-2:30 in GC 418

Fall 2016 September 9, 2016 – first mtg. October 14, 2016 November 4, 2016 \*December 9, 2016@ **noon** \* Spring 2017 February 10, 2017 March 10, 2017 April 14, 2017 \*May 12, 2017 @ **noon** 

Filename: AGENDA 3-10-17 rev b